Self Developers have better life!

Täältä löytyvät erilaiset henkilökohtaiseen kehittämiseen liittyvät kurssit, kuten ajankäytön hallintaan, stressiin, hyvinvointiin, oppimiseen, ihmisuhteiden hallintaan ja henkilökohtaisten taitojen arviointiin ja kehittämiseen liittyvät ohjelmat.

Tiedostot avautuvat pop-up sivuille, joten hyväksy tälle sivustolle pop-up tiedostojen avaaminen.

Tässä valmennuksessa käydään läpi mitä on assertiivisuus ja miten sen osaaminen ja käyttäminen edesauttavat menestymistä elämän osa-alueilla ja työympäristössä.

Paras hyöty valmennuksesta saadaan, kun kaksi tai useampi henkilö tekee kurssin samaan aikaan ja he tekevät esitetyt harjoitukset yhdessä, esimerkiksi roolipelien avulla.

Valmennuksen kesto on 1 kuukausi.

Valmennuksen hinta on 119,- 

Tämä kurssi auttaa kaikkia niitä, joille esitysten suunnittelu, valmistelu ja esityksen vetäminen tuottaa päänvaivaa erityisesti kysymyksien "miksi", milloin" ja "miten" osilta.

Esiintymispelkoon vaikuttaa myös se, että on tunne, ettei ole oikein valmis vetämään esitystä. Siihen auttaa tämä e-koulutus. Kurssin aikana käydään läpi miten esitykseen valmistaudutaan, miten itse esitys suunnitellaan, miten varmistetaan kuulijoiden huomio sekä itse esityksen aloitus, keskiosa ja lopetus esiintyjän näkökulmasta. Lisäksi käydään läpi erilaisia esiintymisen tukielementtejä, esitysmateriaaleja ja -menetelmiä.

Kurssin suositeltu kesto harjoituksineen on 1 kuukausi. Opiskeluoikeus kestää 3 kuukautta.

Kurssin hinta on 119,-

Varsinaiseen esiintymispelkoon tai ramppikuumeeseen ei valitettavasti apuja löydy verkko-oppimisen avulla, joten suosittelemme osallistumaan jonkun näiden asioiden asiantuntijavalmentajiemme, kuten Ilkka Koppelonmäen, Laura Muiniekan tai Sami Minkkisen kursseille.

Lisätietoa saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@hrd.fi.

Kurssin aikana tutkitaan ja analysoidaan omaa ajankäyttöä ja kokeillaan erilaisia ajankäytön hallinnan menetelmiä. 

Kurssin jälkeen osallistujat ottavat käyttöön itselleen parhaiten soveltuvat menetelmät ja työkalut.

Tässä kurssissa käydään läpi selkeällä tavalla mitä stressi on ja mistä muodostuu, miten sen voi tunnistaa ja miten omaa stressitasoa voi hallita ja stressiä vähentää.

Kurssiin kuuluu myös mm. stressitestit, joiden avulla voi määrittää oman kulloisenkin stressitilansa.

Stressiin liittyvistä asioista, kuten ajankäytön hallinnasta, löytyy omia kursseja.

Kurssin suositeltu kesto on 1 kuukausi, mutta käyttö- ja opiskeluoikeus säilyy 6 kuukauden ajan.

Kurssin hinta on 119,- euroa.

Useimmat tiedostot avautuvat pop-up sivuille, joten hyväksy tälle sivustolle pop-up tiedostojen avaaminen.